IBOR Advies

Logo IBOR Advies B.V.

+31 (0) 6 538 12 882

info@ibor.nl

Over ons

Kom in contact met de adviseurs van IBOR Advies!
Vul simpelweg het onderstaande formulier in of stuur direct een mail naar de gewenste persoon (scroll naar onder).

Op deze pagina staan ook onze certificaten.

Chris Verstappen
Chris_Verstappen

Eigenaar van IBOR Advies b.v.

Chris Verstappen, heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en uitvoeren van aanleg en onderhoudsprojecten in de openbare ruimte. Al sinds 1990 heeft hij door heel Nederland projecten begeleid, uitgezet en gecoördineerd. Door zijn brede achtergrond kan hij gemakkelijk verbindingen leggen tussen de diverse disciplines, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is namelijk zijn persoonlijke overtuiging dat er zo min mogelijk verspild moet worden in het leven. Alles wat we doen moet nuttig zijn.

Delen van kennis
Door een goede koppeling van theoretische kennis en praktijkervaring heeft Chris een duidelijke visie van hoe de openbare ruimte goed tot zijn recht kan komen. En hij is altijd graag bereid deze kennis en ervaring te delen met anderen. Of dit nu door middel van praktijkbegeleiding is of door het opstellen van specifieke (strategische) plannen.

Tel. +31 6 53812882
mail. info@ibor.nl

Linkedin

Stefan Verstappen
IBOR_Bestrijding_Duizendknoop

Zoon van Chris Verstappen.

Stefan heeft milieukunde op de HAS in Den Bosch gestudeerd. Na deze studie is hij gaan werken in de voedselindustrie en doorgestroomd naar de chemische industrie. Naast deze banen heeft hij altijd veel belangstelling gehad en menigmaal meegedacht over vraagstukken van IBOR Advies B.V.

Een recent project en nieuwe tak in het bedrijf is de teelt van Miscanthus Giganteus (Olifantsgras). Miscanthus is een snelgroeiend plantensoort waarbij het eindproduct een breed toepassingsgebied kent van cellulose tot onkruidbestrijder. In de afgelopen jaren is Stefan regelmatig in contact gekomen met deze plant (op het gebied van energie, teelt en andere toepassingen).

Binnen IBOR Advies ook bezig met de bestrijding invasieve plantensoorten zoals Japanse duizendknoop.

Tel. +31 6 11961260
mail. Stefan@ibor.nl

Linkedin

IBOR Advies B.V. vindt het belangrijk dat u weet welke kwaliteit u van ons mag verwachten. Vandaar dat wij veel aandacht aan onze eigen kennis en diploma’s schenken.

  • SBB erkend

IBOR is SBB erkend (nummer 100186052). Hierdoor mogen en kunnen wij cursisten begeleiden bij hun stage op niveau 1 tot en met 5.

  • VCA voor leidinggevenden

Veiligheid op het werk is belangrijk. Met de aanwezige ervaring en het behaalde certificaat heeft ook dit onderwerp de nodige aandacht.

  • Gecertificeerd controleur Handboek Bomen 2014

Als gecertificeerd Controleur Handboek Bomen 2014 is Chris beschikbaar voor kwaliteitscontroles conform Handboek Bomen 2014.

  • Data inspecteur bomen

Chris heeft begin oktober 2019 met goed gevolg examen gedaan voor Data Inspecteur bomen. Hij is dan ook opgenomen in het Landelijk Register als gecertificeerd Data Inspecteur bomen.