IBOR Advies

Duurzaamheid

Elektrische bestrijding plantensoorten

Bestrijding van de invasieve plantensoorten kan op veel manieren plaatsvinden. IBOR heeft verschillende technieken toegepast, waardoor we wat ervaring op hebben kunnen bouwen in verschillende situaties.

Om uiteindelijk tot de juiste bestrijding te komen van bijvoorbeeld Japanse duizendknoop is vaak een advies op maat nodig. Wij hebben een sterke voorkeur voor bestrijding met elektriciteit, maar niet in elke situatie is dit voldoende om op het juiste moment van de plantensoort af te komen.

IBOR_Bestrijding_Duizendknoop
Projecten

Elk project is anders en bij elk project ziet duurzaamheid er dan ook weer anders uit.

Wij proberen projecten altijd vanuit een duurzaamheidsaspect op te pakken. Dit kan betekenen dat het leven van een boom bijvoorbeeld wordt verlengd, maar het kan ook zomaar betekenen dat een boom voortijdig toch gerooid wordt omdat dit in het volledige plan op termijn beter uitkomt.

Elektrische auto

IBOR Advies B.V. een E-golf ter beschikking. Hiermee rijdt IBOR niet alleen volledig elektrisch naar klanten, maar ook controles op verschillende locaties zijn geen probleem. Tevens wordt de auto opgeladen door de eigen zonnepanelen van IBOR, waardoor IBOR met gepaste trots meewerkt aan de CO2-reductie en duurzaamheid van de planeet.

Auto_IBOR
Elektrische trikke

IBOR Advies B.V. heeft een Trikke (elektrische driewieler) ter beschikking. Hiermee kunnen we ondersteuning bieden in het monitoren van de openbare ruimte en/of zelf deze controles uitvoeren.

De Trikke gaat tot 25 km/h, heeft geen uitstoot, is 100% recyclebaar en is gemakkelijk opvouwbaar mee te nemen.